8 woningen plan Moerbosch Apeldoorn

Het plan Moerbosch ligt in de wijk zevenhuizen aan de Anklaarseweg. Op het terrein van een voormalige kwekerij zijn 8 woningen gebouwd. Twee woningen ,aan de toegangsweg, met een schuine kap en 6 woningen, aan een eigen weg , grenzend aan een parkje hebben een plat dak. De 6 woningen grenzen aan een parkje met vijver. Deze 6 woningen hebben een basisplattegrond waarbij  met verschillende opties de woning naar eigen inzicht kan worden samengesteld.

De opties bestaan uit verschillende aanbouwen als serre of extra slaap- of werkkamer op de begane grond.  En er is een optie om een dakopbouw te maken. Verder kan gekozen worden uit verschillende buitengevelstenen. Met deze keuzemogelijkheden ontstaat er wisselend en aantrekkelijk beeld.Het project is  midden 2017 opgeleverd.

opdrachtgever en aannemer : bouwbedrijf Schot, Lochem

foto’s : Daas baksteen