herbestemmen bestaande gebouwen

Sinds 2012 maakt Artec deel uit van een breed samengesteld groepje om in de praktijk het herbestemmmen van gebouwen te onderzoeken en, waar mogelijk, werkelijk uit te voeren. In dit groepje zitten een ontwikkelaar, een aannemer, een communicatiedeskundige en ARTEC.  In Apeldoorn is onderzocht of een kantoorgebouw dat leeg zou komen te staan weer een functie kon krijgen als zorginstelling in combinatie met wonen. Er is ontworpen, gerekend en getekend. We waren heel dichtbij een voorstel, ook financieel,  aan de eigenaar om het pand aan te passen . Maar, gelukkig voor de eigenaar en helaas voor ons, is er een nieuwe huurder gevonden.  We hebben inmiddels onze aandacht gericht op een andere mogelijkheid.

Revolution Slider Error: Slider with alias slider test not found.
Maybe you mean: 'sandd' or 'moerbosch' or 'ede' or 'lieren' or 'ittersum-zwolle' or '7-appartementen-zwolle'