kantoorgebouw “the Mixer”Apeldoorn

kantoorgebouw “the Mixer”Apeldoorn

 

Voor bestaande kantoorgebouwen is er soms een nieuw leven. Er kunnen bijvoorbeeld appartementen worden gemaakt. Maar soms is het gebouw prima geschikt voor een tweede leven als kantoor. Zo wordt het als vanzelf een duurzaam kantoor.

In Apeldoorn, dichtbij de snelwegen, is een bestaand kantoor gerevitaliseerd.

Het gebouw is voorzien van een zuiniger installatie, de indeling is aangepast, het uiterlijk vernieuwd en de omgeving verfraaid.

Door een grootse, maar toch eenvoudige, ingreep, een nieuwe luifel, is het entreebeeld drastisch veranderd. Een totaal nieuwe look op de , gemeenschappelijke, begane grond maakt de beleving compleet. Het kantoor kan in delen worden gekocht of gehuurd.

 

Voor meer informatie zie : the Mixer