MBO Aventus uitbreiding

het is een mooie leer- en werkomgeving geworden !

In het gebouw van  ROC Aventus aan de Middelweg in Deventer zijn de leegstaande ruimten van de afdeling bouw en de stucadoorsopleiding verbouwd tot lesruimten voor de opleidingen in de  zorg.

In totaal ca 1500 m2 is verbouwd tot theorieruimten en praktijkruimten. De opleiding voor assisterende zorg (arts, tandarts en apothekersassistente) beschikken nu over ruime en lichte lokalen. De verplegende zorg opleiding heeft nu grote en goed uitgeruste ruimten met ziekenhuisopstelling met (bijna) alle toebehoren. Daarnaast zijn er de nodige theorielokalen en magazijnruimten toegevoegd. Ook is de docenten werkruimte veranderd in een moderne ruimte met flexwerkplekken. Het hele verbouwde deel is geisoleerd en van nieuwe dakbedekking voorzien. Ook in de rest van de school zijn op een paar plaatsen veranderingen aangebracht om het aantal theorielokalen te vergroten.

In de nieuwe ruimten is gekozen voor een zachte omgeving met pastelkleuren en natuurlijke houten kozijnen. De buitenkant is afgewerkt met panelen die door de lichtinval veranderen van kleur, van groen naar donkerrood.