nieuwbouw BIA

Op het bedrijvenpark Apeldoorn noord is de nieuwe vestiging van BIA verrezen. Het bedrijf levert en onderhoud o.a. grondverzetmachines. BIA

Het gebouw bestaat uit een werkplaats waar de machines, sommigen tot 50 ton, uitgerust en onderhouden worden. Er zijn verschillende werkstraten. Iedere werkstraat heeft een eigen overheaddeur om deze toegankelijk te maken voor de grootste machines.

Daarnaast en ermee verbonden staat het kantoor. Hier zijn de administratieve diensten ondergebracht. Maar ook ruimten voor het personeel, zoals een bedrijfsrestaurant, en ruimten voor trainingen. Het hele terrein krijgt een groene afwerking door beukenhagen te planten en het graven van wadi’s voor het bezinken van regenwater.

De werkplaats en het kantoor worden afgewerkt met een industriële stalen gevelbekleding afgewisseld met Eternit bekleding.

opgeleverd : medio 2020

aannemer: Haafkes deventer